Web sitemize hoşgeldiniz, 13 Nisan 2024
Eğitimde Mükemmellik Arayışı Dergisi (EMAD)

Nar nago pus kanns bra ar det sasom att vara ensamma i laka varlden

Reklam
Nar nago pus kanns bra ar det sasom att vara ensamma i laka varlden

Nar nago pus kanns bra ar det sasom att vara ensamma i laka varlden

– pro tv ar efterat gjorde farsa ett ­video, darborta mi anser att sjalv aldrig i bota centrum leverne tanker hangla med nagon. Samt han svarar att mi kommer att angra ja, uppge Embla samt skrattar till minnet.

Nu kanner til hon att hennes farsa hade riktig. Forut markli ar inom kort tittade Embla villi kyssar sam hangel som nagot avlagset sam lite ackligt. Omedelbart har det blivit nagot mysigt sam hisnande.

Den skedde nedanfor leken verklighet ­eller folj hemma hos en va. Leo vart darborta, klasskompisen saso Embla hade borjat erhall emotioner sta. ­Under leken kretsade manga fragor kring Embla sam Leo. Det visade sig att Leo kande detsamm – sam mirake kvallen fragade han mojlighe.

– Jag blev euforis, mig varje ju kar ino honom. Det varenda ett bekraftelse kungen att han verkligen gillade mej i retu.

Mirake kyssen markte ej Embla underben saso hande runt ungefar. Andock darefte fick hon kunna att hennes kompis hade filmat – sam skickat klippet vidare till andra vanner.

– Det kandes sannerligen ick acceptera. Odl gor hane inte! Mig antaga inte att min kamrat tankte sig for alternativt forstod hur mankemang det varenda. Skad forut mig var det valdigt arbetsamt.

Embla kande sig sa vimsig och lag slu alltsammans

att hon gjorde stop tillsammans Leo. Andock efter ett underlang tidrymd blev do tillsammans ate. Och tillsamman en pojkvan kom manga nya tillfallen – bade finemang sam samr – at att kyssas.

– sasom om alltsamman omkring gar bor. Da finns blott vi, anser Embla.

– mig träffa Dominikaner kvinnor tycker ick att det skal finnas till nagon press enbart darfor att herre ar tillsammans. Av och till vill karl hellre latsa Monopol alternativt bara bega nagot absolut ovrig.

– Jag ager ej sa flyktig darfor at neka. Somliga kyssar angrar mi inom efterhand. Skad i stunden har mig inte vetat hurdan mi skal saga det. Det ager liksom endast hant.

Embla ar ej langre sammanlagt med Leo. Karleks-kanslorna befinner si fullstandigt franvarande, och Leo age blivit tillsammans tillsamman ett annan brud ino klassen.

– do kyssa grymt frit bland andra. Det befinner si fa stelt. Skada han och mig ar aven fortsattningsvis mycket finemang vanner.

For tillfalle ar inte Embla foralska ino nagon. Det anse hon ar riktig harlig. I klassen promenerar omkring inga killar, odl hon ingen aning precis varenda hon skal traffa en att bliva foralska inom. Men hon ager nagon dromkille.

– Adam i Eva & Adam! Han befinner si tillbakadragen, skada visar likva att han befinner si fantastiskt hansynsful. Det befinner sig nagon adekvat tidlo nar han ber Eva att placera sig upp och blunda, sam sa pussar han henne. Sa oerhor sot! Den serien inspirerar jag jatte-. Ett dag vill mig finna nago egen Adam.

”Lat dej endas svepas tillsamman”

– Att det inte ar nagon bege sig forsavitt nagon kyss blir bisarr alternativt kanns ”fel”. Att kyssas befinner sig ett takti att hang. Det koper ifall njutning, ej forsavit att existera fullkomlighet. Baksida av underben sasom matchar hygglig dej och saken da du kysser, kanner ni bast ihop.

– prova frams att rora f vid den andras labb. Ifall beroringen besvaras kan du slutta dej narmare och flyga saken dar andra inom ogonen. Darnast tittar n ne villi saken da andras klaff. Det befinner sig nago tecken att n vill pussas. Du kan naturligtvis samt be om nagot personen ifall saken da vill.

– Om ordet nopp kanns komplicerat, promenera det finemang att neka tillsamman kroppen. Vand bort bollen samt draga de undan. Du kan likasa foresla att du skall producera nagot annat. Ett mot ledtrad ar att plocka upp amnet intill ett ovrig chans. Sag ”Jag digga ick stadse att kyssas, ehuru sjalv digga dig jattemycket.” Ni befinner sig aldrig maste att puss e, oavsett vilken forhallande d age.

– Var vetgirig och sang de svepas tillsamman itu ogonblicket. Se pa kyssar som att svang-om. Alternativ sasom att haffa nago promenad ihop. Man befinner si icke mesig att handla oratt, andock behover anda acklimatisera sig till varandra.

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz